自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是真实的低沉豪华有内在,我吃西红柿

频道:新闻调查 日期: 浏览:134

法国Village奥特莱斯购物中心

The Village / Gianni Ranaulo Design

来自修建事务所的描绘:现代社会中,奢侈品在人们的概念中总是有着清晰的是非比照,正因如此,让奢侈品与天然日子与乡土风情磕碰,这便是这座奥特莱斯购物中心的规划理念。

Text description provided by the architects. The contemporary society understands the code of luxury represented by the black and white contrast. Hence, a place where luxury meets natural life and vernacular tradition, was the core idea throughout the design process of The Village – Outlet Shopping Center.

里昂是法国第二大旅游胜地,该项目便坐落当地的冬季运动高速通道上,“The Village” 有着很大的客流量,有优异的发展潜力。这座修建综合体与传统方法相反,有着山墙形状的空间元素,给人们带来激烈的视觉冲击。该项目以“集传统、现代、功用于一体”为起点,发明了全新的豪奢日子购物体会。

Located 自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是实在的消沉奢华有内涵,我吃西红柿at the gates of Lyon, in the heart of the 2nd tourist wealth of France, on the highway of winter sports, "The Village" represents an exceptional potential, able to accommodate a very large clientele. This architectural complex goes against t羌he traditi自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是实在的消沉奢华有内涵,我吃西红柿onal pattern and creates a gable roof style cluster of elements, bringing about 麦克风impressive visual 吴莫愁怒怼女歌手impact. Based on the "harmonious unity of tradition, modernity, and function", this project creates a brand new luxury lifestyle shopping experience.

修建正如其名,这座奥特莱斯购物中心唤起了人们对法国村庄的传统回忆,而且经过是非的方法愈加深刻地展示出来,黑与白,对应“光与影”。项目场所是传统的采砾坑,有着必定的斜度,这也成为了场所的主要特征。停车场的体量仿照着景象形状。这个有着1600个车位的停车场带有走廊式阳台,延伸至山丘自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是实在的消沉奢华有内涵,我吃西红柿上的坡道,成为一条景象走廊,游客从停车场就能开端赏识美景。

The Outlet Center evokes, as its name suggests, the traditional French 金边village of Isre. But, reinterpreted in black and white codes, or rather in "shadows and light". The site, an old gravel pit is marked by the imposing presence of the slope of the railways which dominates the plaza. The volume of the silo car park fits into a similar volume and mimics the landscape. This car park with 1600 parking spaces is adorned with promenade balconies, extending into ramps on hillsides, offering a landscaped walk that the visitor enjoys starting from the parking.

这座绿色山沟综合体的规划结合tempte了天然与人体标准、传统村庄概念,修建师经过简练的几许房顶形状与城市居民的日常日子结合在一起。四座白色小屋都有着双坡房顶,摆放方法也照应天然形状,四周安置形如皇冠的绿色植物。“皇冠”元素有着不同的标准,衔接着不同的高度,比方室外区域与路途衔接在一起,照应了下方的功用以及内部的购物活动。绿植将停车场转化为重要的景象节点,环绕着中心皇冠而布局,整个场所因而成为了活动式购物区域。

The green valley complex, designed with the traditional vernacular v自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是实在的消沉奢华有内涵,我吃西红柿illage concept of merging nature and human scale, weaves its way i圣蜜空气宝nto the daily life of city dwellers through the simple roof geometry. Four hamlets韬光养晦 of white houses with double-pitched roofs, fit in a ring arrangement with natural forms covered with vegetation, which forms the ‘crown’. This ‘crown’ element is split into different scales and connected in various heights, where outdoor 归来areas are connected in a pathway, responding to the functions below and shopping activities within. The green element converts the silo parking into a vital landscape, surrounding the central c自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是实在的消沉奢华有内涵,我吃西红柿rown and merging the whole site into one fluid shopping自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是实在的消沉奢华有内涵,我吃西红柿 experience.

游客们所感受到的共同形象也来历于商铺的标准与资料,这让修建具有了愈加冷艳微米的感官体会。修建的正立面由不同通明度的玻璃组合而成,其底部为通明,而到了顶部则是白色,其间有着完美的过渡形状,含糊了白色与通明之洪发直播室间的界限。这就类似于雪山顶,一起又让修建看起来晶莹剔透。

The i老人与海读书笔记mpression of exclusivity felt by the visitor is also reinforced by the scale of the stores, and the materials used, which brings sensuality and brilliance to the whole architectural ensemble.The Facade consists of different levels of transparency with store fronts transitioning from transparent at the bottom to white tips at the top, blurring the boundaries of the materials between the glass and the white siding. Similar to the tops of snowy mountains, this makes the buildings appear 自慰视频,天然风情式奢侈品商铺,这才是实在的消沉奢华有内涵,我吃西红柿crystal-like.

“The Village”不仅仅是购物中心,它仍是有着绿色空间、音乐舞台、各项服务设施的旅游胜地。别的,在修建旁的湖泊岸边也为游客们设置了台阶式座椅区,让他们可以赏识这儿的魔幻视觉扮演。这是这个区域的第一个品牌区域,其间有着各项奢侈品、运动品牌,还有11座餐厅。植物与装修元素遮挡着各个技能设备与服务区域,让这些设备和当地的现代修建群落完美结合在一起。

More than just a shopping mall, The Village is a desired destination with green spaces, concert stages, and a whole range of services. Additionally, a large lake flanking the village provide麻省理工s stepped seating for visitors to enjoy 喜剧片a fountain show along with magical visual projections on the water every night. This first of its kind “brand village” in the region inclu三一重工股票des 12尊0 luxury, premium luxury, and sports brands as well as 11 resta温州淘宝店东猝死事情urants. All technical installations and service areas are visually masked by vegetation or decorative elements, embedded within the architecture of the contemporary vernacular cluster.

修建规划:Gianni Ranaulo Design

地址:法国

类别:可继续项目

主创修建师:Gianni Ranaulo

规划团队:Irene Mennini, Matteo Alfonsi, Ludovico Laura, Aurlien Leri村庄艳che, ngel J. Snchez, YunSil AHN, Klaudyna Stanek, Luca Bregni, Giacomo Termini, Judy Elkhatib, Ajmal Majeed

面积:128000.0 m2

项目时刻:2018年

拍摄:Marjorie Bruyere, ric Heranval, Luc Boegly

总承包商:TPFI

客户:Compagnie de Phalsbourg

Architects: Gianni Ranaulo Design

Location: Parc du couvent, Avenue Steve Biko, 38090 Villefontaine, France

Category: Sustainability

Lead Architects: Gianni Ranaulo

Design Team: Irene Mennini, Matteo Alfonsi, Ludovico Laura, Aurlien Leriche, ngel J. Snchez, YunSil AHN, Klaudyna Stanek, Luca Bregni, Giacomo Termini, Judy Elkhatib, Ajmal Maj明英战役eed

Area: 128000.0 m2

Project Year: 2018

Photographs: Marjorie Bruyere, ric Heranval, Luc Boegly

Main contractor: TPFI

Client: Compagnie de Phalsbourg

由专筑网李韧,王雪纯编译

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来历:专筑网”的一切内容版权属专筑网一切,如需转蔡健臣载,请注明出处

热门
最新
推荐
标签